ISO 45001 Certificering

Bent u er klaar voor om uw organisatie naar het volgende niveau te tillen op het gebied van arbeidsomstandigheden en veiligheid van uw organisatie en haar stakeholders? De ISO 45001certificatie helpt uw organisatie het maximale te halen uit uw bedrijfsvoering, uw medewerkers en uw klanten. De ISO 45001 brengt de arbeidsomstandigheden en de risico’s van deze omstandigheden binnen uw organisatie in kaart. Deze internationaal breed geaccepteerde norm zorgt ervoor dat uw organisatie aantoonbaar structureel werkt aan het optimaliseren van de fysieke, fysische en psychosociale arbeidsomstandigheden. De implementatie van het managementsysteem zorgt voor beter gemotiveerde en betrokken personeel, verminderd ziekteverzuim en minder ongevallen op de werkvloer.

ISO 45001 certificeringsproces

Hoe ziet het ISO 45001 certificatieproces eruit?

number1 * number2 number3 number4

Welkom bij LRQA

Implementatie

Certificering

Periodieke audits

Wij maken graag even kennis, nemen uw wensen door. Op basis daarvan wordt de scope bepaald. U ontvangt een compleet voorstel van de plannings-bezoeken. Indien van toepassing voeren we een proefaudit of overnamebezoek uit. U maakt uzelf bekend met de norm(en) en vertaalt deze naar uw situatie. Daarna volgt de implementatie van het management-systeem in uw organisatie zodat u voldoet en blijft voldoen aan de laatst geldende versie van de norm(en).  In goed overleg wordt met u een auditplan vastgesteld. De frequentie en doelen van plannings-bezoeken worden altijd van te voren met u doorgenomen. Deze bezoeken worden uitgevoerd door auditoren met kennis en ruime ervaring in uw vakgebied.  Periodieke LRQA-audits om uw managementsysteem up-to-date te houden. Dit helpt u verifiëren of uw management-systeem blijft verbeteren volgens de laatste ontwikkelingen in uw doelstellingen, sector en de bijbehorende eisen van de norm(en).
* Voor het exacte auditproces verwijzen wij naar de Client Information Notes

Voordelen van ISO 45001 Certificatie

  • Optimaliseer uw positie als werkgever doordat structureel gewerkt wordt aan de best mogelijke arbeidsomstandigheden en veilige werkomgevingen.
  • Met de ISO 45001 certificeringtoont u aan dat u zich engageert om te voldoen aan wet- en regelgeving
  • Verminderd ziekteverzuim en ongevallen op de werkvloer
  • Uw medewerkers zijn meer betrokken, gemotiveerd en kennen de veiligheidsrisico’s binnen de organisatie

Kosten ISO 45001 certificering

De kosten van de begeleiding bij de implementatie van een ISO 45001 certificering zijn afhankelijk van de grootte van uw organisatie, de hoeveelheid en de complexiteit van de werkprocessen. Een ISO 45001 certificering is zelfs voor de meeste KMO's haalbaar en betaalbaar. Bekijk ook de branche-informatie pagina om te weten in welke sectoren wij actief zijn. Wanneer de kosten van de ISO 45001 certificering afgewogen worden tegenover de vele voordelen die een certificering met zich meebrengt is het een waardevolle investering! Neem gerust contact op met een van onze medewerkers om u van een passende offerte te voorzien.