ISO 9001 certificatie

Is uw organisatie er klaar voor om het kwaliteitsmanagementsysteem naar een volgende niveau te tillen? De internationaal erkende ISO 9001-norm helpt uw organisatie om de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren, uw klanten meer vertrouwen te geven en bovenal verbetert de concurrentiepositie van uw organisatie! LR heeft al decennia lang ervaring met het certificeren van ondernemingen over de hele wereld. Onze deskundige auditoren hebben kennis van uw sector en begrijpen als geen ander de producten en diensten. Gezamenlijk gaan we stap voor stap richting de ISO 9001 certificering van uw organisatie.

ISO 9001 certificeringsproces

Hoe ziet het ISO 9001 certificatieproces er voor uw organisatie uit? 

number1 * number2 number3 number4

Welkom bij LR

Implementatie

Certificering

Periodieke audits

Wij maken graag even kennis, nemen uw wensen door. Op basis daarvan wordt de scope bepaald. U ontvangt een compleet voorstel van de plannings-bezoeken. Indien van toepassing voeren we een proefaudit of overnamebezoek uit. U maakt uzelf bekend met de norm(en) en vertaalt deze naar uw situatie. Daarna volgt de implementatie van het management-systeem in uw organisatie zodat u voldoet en blijft voldoen aan de laatst geldende versie van de norm(en).  In goed overleg wordt met u een auditplan vastgesteld. De frequentie en doelen van plannings-bezoeken worden altijd van te voren met u doorgenomen. Deze bezoeken worden uitgevoerd door auditoren met kennis en ruime ervaring in uw vakgebied.  Periodieke LR-audits om uw managementsysteem up-to-date te houden. Dit helpt u verifiëren of uw management-systeem blijft verbeteren volgens de laatste ontwikkelingen in uw doelstellingen, sector en de bijbehorende eisen van de norm(en).
* Voor het exacte auditproces verwijzen wij naar de Client Information Notes

Voordelen van ISO 9001 certificatie

  • Verbeter uw klantrelaties door het optimaliseren van de kwaliteit van uw klantenservice
  • Verhoog de kans op het binnenhalen van opdrachten
  • Voldoe aan minimale eisen om mee te doen in een aanbestedingsproces 
  • Verbeter de concurrentiepositie van uw organisatie
  • Efficiëntere processen voorkomen fouten en verhogen de winst

Kosten ISO 9001 certificering

De kosten van het certificatieproces bij de implementatie van een ISO 9001 certificering zijn afhankelijk van de grootte van uw organisatie, de hoeveelheid en de complexiteit van de werkprocessen en of uw organisatie reeds gecertificeerd is. Een ISO 9001 certificering is ook voor eenmanszaken en MKB-ondernemingen haalbaar en betaalbaar. Bekijk ook de branche-informatie pagina om te weten in welke sectoren wij actief zijn. Wanneer de kosten van de ISO 9001 certificering afgewogen worden tegenover de vele voordelen die een certificering met zich meebrengt, is het een waardevolle investering! Neem gerust contact op met één van onze medewerkers om u van een passende offerte te voorzien.