Milieu en energie

Alle bedrijven zijn zich bewust van de noodzaak om hun impact op het milieu te beheren en van de bedrijfsrisico’s indien ze dit niet doen. Ongeacht of uw milieudoelstellingen ingegeven worden door de nood om aan de bestaande wetgeving te voldoen of om certificaten te kunnen voorleggen aan uw stakeholders: steeds meer bedrijven erkennen de aanzienlijke voordelen van een verbetering van hun milieumanagement.

Impact op milieu

Of u nu uw energieverbruik wil verlagen, uw milieuprestaties wil rapporteren of gewoon de impact van uw bedrijf op het milieu beter wil beheren: LRQA kan u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Onze certificatie- en verificatiediensten bieden een degelijke maar eerlijke beoordeling van de mate waarin uw bedrijf voldoet aan de vereisten van uw gekozen standaard of systeem.

Jarenlange ervaring

Kiezen voor LRQA betekent dat u profiteert van onze jarenlange ervaring. LRQA was de eerste certificatie-instantie die door de United Kingdom Accreditation Service volledig geaccrediteerd werd voor ISO 14001 en kan de conformiteit met de ISO 14001-standaard in alle sectoren beoordelen en certificeren. De uitbreiding van onze diensten met BS EN 16001 en ISO 50001 was een logische aanvulling hiervan, aangezien we reeds geaccrediteerd waren voor het uitreiken van verificaties voor de uitstoot van broeikasgassen in 18 Europese landen en deze service razendsnel wereldwijd uitgebreid wordt. Onze technische experts werken mee aan het opstellen van standaarden. Samenwerken met een bedrijf in een dergelijke positie kan u alleen maar voordelen opleveren.