Lloyds Register lanceert ISO/FDIS 14001:2015 trainingen op dezelfde dag als de publicatie van FDIS

ISO heeft vandaag het laatste concept (Final Draft International Standard FDIS) voor ISO 14001 gepubliceerd, de voorlaatste fase van de herziening van de 's werelds meest goedgekeurde internationale Standaard. De uiteindelijke standaard (ISO 14001:2015) is momenteel gepland voor definitieve publicatie in september 2015.

Zo ook de integratie van Annex SL, onderdeel van de zogenoemde HLS (High Level Structure), en de gemeenschappelijke structuur en tekst voor alle nieuwe en herziene ISO management systeem normen, waarvan sommige belangrijke nieuwe eisen omvatten zoals organisatorische context , kennis en op risico gebaseerd denken. Tot andere onderdelen van de standaard die zijn herzien behoren de betrokkenheid van het senior management evenals de strategie en het beleid t.a.v. de processen.

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat een reeks van trainingen nu beschikbaar zijn op basis van de nieuwe en gewijzigde eisen van ISO/FDIS 14001:2015

“Lloyd's Register's assortiment van publieke , incompany en op maat gemaakte trainingen biedt uw organisatie de beste start om de overgang naar ISO 14001 : 2015 soepel te laten verlopen, " zei Peter Cornelissen , Area Operational Manager " Deze best - in-class cursussen zullen onze gewaardeerde klanten niet alleen helpen voldoen aan de eisen van de herziene standaard , maar belangrijker nog, helpen om hun succesvolle overgang te verzekeren naar ISO 14001: 2015 , resulterend in een effectief en performance-based management system."

Voor meer informatie over onze reeks trainingen www.lrqa.nl/herziening-iso-normen/trainingen of om uw plaats te reserveren training@lrqa.be