Training Lead Auditor ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagement IRCA geaccrediteerd

Sinds de officiële publicatie van ISO 9001:2015 halverwege september heeft LRQA accreditatie voor een groeiend aantal trainingen van het International Register of Certificated Auditors (IRCA) verkregen. De nieuwste LRQA Kwaliteitsmanagement trainingen die de IRCA-accreditatie hebben verkregen, zijn de vijfdaagse Training Lead Auditor ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagement, de Update Training voor kwaliteitsmanagement Lead Auditoren. De vijfdaagse lead auditor training voldoet aan zowel de vereisten van ISO 9000:2015 als ISO 9001:2015 en is ontworpen voor degenen die een registratie als IRCA QMS-lead auditor wil volbrengen. Voltooiing van de training voldoet aan de vereisten voor door IRCA goedgekeurde ISO 9001:2015 QMS-lead auditors.

De vijfdaagse cursus, waarin de nieuwe IRCA examens zijn opgenomen, is ontworpen om zich op die gebieden van de normen te richten die nieuw of gewijzigd zijn. Tevens worden  de vaardigheden die benodigd zijn om de wijzigingen te toetsen zoals  de organisatorische context;  topmanagement commitment en leadership, en de aanpak en effectiviteit van risico management.

Dave Sherring, LRQA Training Development Manager, zegt over de toekenning:


"We zijn blij met het laatste nieuws van IRCA. De accreditatie voor de QMS Lead auditor training bevestigt nog eens onze toewijding om services van wereldklasse te leveren en die voorzien in de klantbehoeften.”


Om organisaties wereldwijd te ondersteunen  biedt LRQA een scala aan assessment services, alsmede open en incompany trainingen ; allemaal gericht om te helpen bij een soepele transitie naar de nieuwe normen.

Voor meer informatie over LRQA’s aanbod van assessment en training services met betrekking tot de nieuwe normen, bezoek dan onze ISO-normen Update pagina  of stuur een e-mail naar training@lrqa.be.