World Quality Day 2018: deel een foto met uw behaalde QMS-certificaat.

World Quality Day 2018Op donderdag 8 november is de ‘World Quality Day’, een speciale dag om aandacht te geven aan kwaliteitsmanagers en de positieve impact van kwaliteitsmanagement op organisaties. Graag zetten wij ze in het zonnetje, lees hier hoe wij dat doen! Maar eerst, waarom wordt deze dag georganiseerd?

De organisatie achter ‘World Quality Day’ legt dit uit: “Er gaat geen dag voorbij of er is weer een nieuwsbericht over falend kwaliteitsmanagement en de impact hiervan op de klanten en stakeholders van organisaties”. Dit geeft aan hoe belangrijk de implementatie van een goed kwaliteitsmanagementsysteem voor uw organisatie is, reden genoeg voor deze speciale dag! 

Dit jaar ligt de focus van deze dag op het thema vertrouwen. Goede implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem zorgt immers voor het opbouwen van vertrouwen bij uw stakeholders. Dit thema is een mooie kans om ieders rol in een organisatie te erkennen in het bouwen en onderhouden van vertrouwen met uw stakeholders.

Recente kwaliteitsschandalen laten zien hoe snel reputaties kunnen worden beschadigd, waarbij men het vertrouwen in een organisatie is kwijtgeraakt. Wanneer men het vertrouwen in een organisatie verliest, is het een enorme uitdaging om dit vertrouwen te herstellen. Professionals in kwaliteitsmanagement spelen een belangrijke rol in het opbouwen van vertrouwen binnen een organisatie. Het proactief beschermen van de reputatie van de organisatie vormt ook een groot onderdeel van deze rol. Of het nu gaat om het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van klanten, het kiezen van een procesaanpak in risico management of het identificeren van manieren om de prestaties te verbeteren.

World Quality Day is een kans voor kwaliteitsmanagers om aandacht te geven voor de prestaties van uw team en de organisatie. Bij Lloyd’s Register weten we hoeveel tijd en moeite het kost voor kwaliteitsmanagers om een kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en beheren en om een organisatie voor te bereiden op een audit. Onze klanten mogen zeker trots zijn op het behalen van de certificeringen. Graag zetten wij ze op deze speciale dag in het zonnetje!

Hoe doen we dat? Stuur ons een foto toe van u en uw team met het behaalde QMS-certificaat via LinkedIn of Twitter en laat aan ons weten hoe het kwaliteitsmanagementsysteem uw organisatie heeft geholpen in het opbouwen van vertrouwen bij uw stakeholders. Gebruik de hashtags #WQD18 #AdvocatingTrust #LR en wij zullen u toevoegen aan onze ‘World Quality Day Hall of Fame’.