Wereldwijd veilig voedsel voor consumenten; Lloyd's Register op GFSC 2018

Lloyd's Register op GFSC 2018

Georganiseerd door het Consumer Goods Forum (CGF) - waarvan Lloyd's Register [LR] lid is - vindt de GFSC plaats in het Grand Nikko Tokyo Daiba en loopt tot donderdag 8 maart.

"Wederom zal LR op de GFSC aanwezig zijn, met het congresthema “Veilig voedsel voor consumenten overal ter wereld”. Dit onderwerp spreekt onze vele duizenden klanten aan die we in de voedingssector bedienen, 'zei Duane Wood, Lloyd's Register Management Systems, GlobalMarketing Director.

Verwacht wordt dat op de Global Food Safety Conference het fundamentele idee van leiderschap op basis van vertrouwen, transparantie en technologie zal worden behandeld. Verschillende programma's rond thema's als capaciteitsopbouw, transparantie en zichtbaarheid in de toeleveringsketen, verbeterde publiek-private amenwerkingsverbanden en het gebruik van technologie en data staan ​​ook op de agenda.

"Consumenten willen veilig voedsel en begrijpen waar het vandaan komt in termen van duurzaamheid en herkomst. Dientengevolge verandert de manier waarop mensen kopen, omdat ze streven naar niveaus van zekerheid over hun voedsel die nog nooit eerder zijn gezien, " volgens Duane Wood. "B2B- service providers - zoals LR - bieden nieuwe technologieën en diensten aan klanten om hun voedselveiligheid en duurzaamheidsverplichtingen te ondersteunen en te versterkeno, om hen in staat te stellen dit aan consumenten wereldwijd te laten demonstreren. Deze verschuiving in service - wat aantoonbaar B2B2C is - versterkt niet alleen de "Supply Chain" maar geeft de consument ook het vertrouwen dat het voedsel dat ze eten niet alleen veilig maar ook duurzaam is. "

Organisaties wereldwijd verklaren hun toewijding om een ​​strategische focus te hebben op technologie en flixibiliteit. LR loopt voorop bij het omarmen van nieuwe technologieën, zoals de aankondiging van LR vorig jaar van de goedkeuring van de Greenfence ™ -platformtechnologie om de ontwikkeling van digitale assurance-services te vergemakkelijken.

De GFSC zal gedelegeerden uit verschillende achtergronden, waaronder overheidsinstanties, retail, producenten en academici, allemaal met een gemeenschappelijk doel om voedselveiligheid wereldwijd te bevorderen.

Waar kunt u ons op GFSC-2018 vinden

Lloyd's Register staat op locatei / stand 105-106; als je de conferentie bijwoont, kom dan langs en ontmoet het team. Als u uw plaats nog niet hebt geboekt, kunt u conferentietickets rechtstreeks boeken via de conferentiewebsite van de GFSC www.tcgffoodsafety.com

Of u nu van plan bent om de GFSC bij te wonen of niet, u kunt nu deelnemen aan het gesprek op Twitter met # GFSC2018.

Meer informatie

Voor meer informatie over de reeks voedselveiligheidsdiensten van Lloyd's Register, ga naar www.lrqa.com/food-safety.