Assurance op maat

Uw bedrijfscultuur en organisatorische cultuur is uniek en bevat doelstellingen die verschillen van andere bedrijven, zelfs van bedrijven binnen uw sector. Dit onderscheidt u van de concurrentie, maar vergt vaak ook een unieke aanpak om uw processen te meten en te beheren.

Misschien hebt u uw eigen standaarden en systemen ontwikkeld of bent u van plan die te ontwikkelen. Misschien hebt u ervoor gekozen om te benchmarken tegenover erkende internationale standaarden voor managementsystemen. Welke weg u ook kiest, uw systemen moeten altijd geëvalueerd, getoetst en doorgelicht worden door een onafhankelijke derde partij om ervoor te zorgen dat uw systemen maximaal benut worden en uw bedrijfsrisico’s en operationele risico’s zo efficiënt mogelijk beheerd worden.

En hierbij kan LRQA u helpen. Onze Assurance Services op maat werden ontwikkeld om rekening te houden met uw specifieke organisatorische vereisten, waaraan onze standaard certificatiediensten voor managementsystemen niet kunnen tegemoetkomen.

Wat zijn de voordelen van assurance op maat voor mijn bedrijf?

Wij leveren al meer dan 25 jaar lang onafhankelijke assurance aan organisaties zoals de uwe. Wij kunnen onze kennis en expertise gebruiken om u te helpen unieke systemen te ontwikkelen op basis van evaluaties en audits volgens uw specifieke criteria. Dit omvat (of kan omvatten): audits van uw leveranciers en toeleveringsketen om advies te geven over de efficiëntie en de mogelijkheden van uw toeleveringsketen om aan uw vereisten tegemoet te komen.

Bij assurance op maat richten wij ons heel specifiek op uw bedrijf en bieden advies met betrekking tot de domeinen die voor u van cruciaal belang zijn. LRQA is gekend voor zijn objectieve, kwalitatief hoogstaande en intelligente assurance die jarenlange ervaring met managementsystemen en compliance met standaarden combineert. 

Wij zijn wereldwijd gekend voor heel accurate beoordelingen en een visie die toegevoegde waarde biedt. Dit maakt van LRQA de partner bij uitstek voor bedrijven die op zoek zijn naar permanente verbetering en concurrentievoordelen. Onze auditors zijn wereldwijd actief, wat betekent dat wij over de hele wereld over expertise en lokale middelen beschikken om alle aspecten van uw bedrijfsrisico’s en –vereisten door te lichten en te evalueren.

Van bij het begin zal LRQA met u samenwerken om inzicht te krijgen in uw noden, verwachtingen en vereisten met betrekking tot assurance. Daarna werken we samen om ervoor te zorgen dat u over de juiste programma’s beschikt om aan deze bedrijfsnoden te beantwoorden en zoeken we naar de geschikte criteria, werkwijze en rapportering.