Certificering door Lloyd's Register Belgium

De ontwikkeling naar een duurzaam en succesvol bedrijf wordt steeds vaker ondersteund door het gebruik van gecertificeerde managementsystemen. Om onze certificatiediensten maximaal te kunnen benutten, moet u ons blijven uitdagen, ons op de hoogte houden en ons vertellen wat u belangrijk vindt. Op die manier kunt u certificatie gebruiken als een manier om uw activiteiten te optimaliseren en risico’s te beperken.

Voor een maximaal resultaat moeten onze beide ondernemingen in een vertrouwelijke sfeer kunnen werken. We moeten een band opbouwen en uw werknemers aanmoedigen, zodat ze beseffen dat we er zijn om uw bedrijf gezonder te maken en uw werkwijze te optimaliseren.

Daarom is het belangrijk dat we samenwerken:

  • met uw senior management en over de belangrijkste risico’s;
  • over de punten waarop wij ons moeten concentreren en deze in kaart brengen;
  • u samenwerkt met onze assessors en hen vertelt wat u belangrijk vindt.

Ons Certificatieproces

number1 * number2 number3 number4

Welkom bij Lloyd's Register

Implementatie

Certificering

Periodieke audits

Wij maken graag even kennis, nemen uw wensen door. U ontvangt een compleet voorstel en we voeren eventueel een proefaudit uit. U maakt uzelf en uw organisatie bekend met de norm(en). Hierna volgt de implementatie van het management-systeem.  Gezamenlijk wordt het auditplan bepaald, waarna de audits worden uitgevoerd door deskundige auditoren met kennis van uw vakgebied. Periodieke Lloyd's Register-audits om uw ervoor te zorgen dat uw organisatie aan de norm blijft voldoen. Zo blijft uw managementsysteem up-to-date en innovatief. 
* Voor het exacte auditproces verwijzen wij naar de Client Information Notes

Overzicht populaire normen