Over Lloyd's Register

De onderneming werd opgericht in 1985 als antwoord op de eerste kwaliteitsstandaard, BS 5750, die ingevoerd werd door de Britse regering.

Lloyd's Register was de eerste certificatie-instantie die geaccrediteerd werd voor het uitreiken van certificaten voor kwaliteitsmanagementsystemen (QMS – quality management systems).  Deze accreditatie werd toegekend door de National Accreditation Council for Certification Bodies, beter bekend als de United Kingdom Accreditation Council (UKAS).

Actief in vrijwel alle landen over de hele wereld

Ons aanbod werd door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Momenteel beoordeelt Lloyd's Register managementsystemen inzake milieu, gezondheid en veiligheid in de meeste sectoren.

We bieden ook verificatie- en validatiediensten, trainingen en verlenen goedkeuringen voor een aantal Europese richtlijnen.
In onze snel veranderende wereld hebben zelfs de meest dynamische ondernemingen het soms moeilijk om hun voorsprong te behouden. Wat geeft uw onderneming het vertrouwen om effectief te realiseren wat ze aan klanten en stakeholders belooft?

Nieuwe aanpak 

Lloyd's Register is zich bewust van de uitdagingen waar bedrijven voor staan en ontwikkelde een nieuwe aanpak om managementsystemen te beoordelen die een cruciale rol spelen om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken, uw concurrentiekracht te verhogen, de risico’s te beperken en uw beloftes waar te maken. Deze aanpak noemen wij Lloyd's Register Business Assurance en helpt ondernemingen om hun systemen en risico’s te beheren en zo hun huidige en toekomstige prestaties te verbeteren en te beschermen. Bovendien laat deze risicogebaseerde aanpak toe om de beoordeling af te stemmen op de maturiteit van de systemen van de klant.

Onafhankelijk en onpartijdig

Als onderdeel van haar voortdurende inzet voor onpartijdigheid, identificeert en analyseert het management van Lloyd's Register op regelmatige basis mogelijke belangenverstrengelingen op basis van haar relaties en de uitvoering van assessments, verificatie en certificatie activiteiten. Als onderdeel van deze analyse worden belanghebbenden die betrokken zijn bij de sectoren waarin deze diensten worden uitgevoerd om advies gevraagd. Wanneer onze onpartijdigheid in gevaar komt, worden de maatregelen om deze bedreigingen te voorkomen en aan te pakken gedocumenteerd evenals gegevens over de effectiviteit. Deze analyse wordt beoordeeld door Lloyd's Register's top management als onderdeel van het Lloyd's Register Management Review proces.

Certificaat weigering

Als het tijdens het offertetraject, of tijdens het certificatieproces, voor Lloyd's Register niet mogelijk is de certificering af te geven zal dit aan uw organisatie worden meegedeeld.

Voor de kantoren en contactgegevens van Lloyd's Register wereldwijd surft u naar www.lrqa.com