Introductietraining ISO 14001 Milieumanagement

ISO 14001:2015 – Introductietraining milieumanagement – in één oogopslag

Tijdens deze eendaagse introductietraining ISO 14001 leert u hoe u de norm op een praktische wijze kunt vertalen naar uw eigen organisatie. Er wordt ingegaan op onderwerpen zoals milieubeleid, milieudoelstellingen, milieuaspecten en milieueffecten. Er is daarnaast veel aandacht voor hoe het managementsysteem een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de milieuprestaties van uw organisatie.

Voor wie is de introductietraining ISO 14001:2015?

Voor managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie en het verbeteren van het milieumanagementsysteem. Ook is de training geschikt voor een ieder die meer wil weten over ISO 14001 en de praktische toepassing daarvan. Deze training is een echte aanrader voor iedereen die de training lead auditor van milieumanagementsystemen gaat volgen. Als u de introductietraining boekt in combinatie met de training lead auditor ISO 14001 kwaliteitsmanagement krijgt u € 250 korting. Wilt u hier gebruik van maken of als data niet schikken neem dan contact met ons op om te kijken of we een passende oplossing voor u kunnen vinden.

Wat komt er aan bod?

  • Wat is een milieumanagementsysteem?
  • De opzet van de norm
  • Milieubeleid, milieudoelstellingen, milieuaspecten en milieueffecten
  • De interpretatie en vertaalslag van de normelementen
  • De praktische handvatten om de norm te implementeren binnen uw organisatie
  • Hoe kan een milieumanagementsysteem een bijdrage leveren aan het verbeteren van de milieuprestaties van de organisatie?

Aan het eind van de Introductietraining ISO 14001 hebt u een goed inzicht in wat de norm inhoudt en hoe u deze kunt vertalen naar uw organisatie.

De volgende stap

Prijs € 540,- (excl. BTW)
Deelnemers Min. 5 en max. 9
Dagen 1
Afronding Certificaat LRQA
Trainingsmateriaal Wordt verzorgd
Extra Broodjeslunch
Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
Regio Midden Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven
Antwerpen Nu inschrijven
Antwerpen Nu inschrijven