ISO 14001:2015 Update Training voor Lead Auditors

IRCA LogoDe training is bedoeld voor auditors of lead auditors van milieumanagementsystemen die hun kennis over ISO 14001:2015 willen verbeteren. We informeren u over de wijzigingen in de aangepaste norm, welke impact deze hebben op uw organisatie en hoe u de nieuwe en gewijzigde eisen van de ISO 14001 effectief kunt auditen.

Let op: Deze training is verplicht voor IRCA geregistreerde auditors van milieumanagementsystemen. Om uw IRCA registratie te continueren, vereist IRCA dat u deze training voor september 2018 heeft gevolgd. Lees meer hierover op de website van de IRCA.

ISO 14001:2015 - Update Training voor lead auditors – In één oogopslag

Deze tweedaagse training zal bestaande milieu auditors laten zien hoe de nieuwe eisen van de ISO 14001:2015 effectief kunnen worden onderzocht. Tevens krijgt u door deze training de mogelijkheid om uw aangescherpte vaardigheden te gebruiken om door middel van uw audits de toegevoegde waarde te leveren aan uw organisatie.

Voor wie is de update training voor lead auditors?

De training is voor u als:
  • U een milieu (lead) auditor bent die zijn of haar bestaande auditvaardigheden en -ervaring uit wilt breiden en verbeteren.
  • U een (lead) auditor bent die over ISO 14001:2015 wilt leren en hoe de wijzigingen van deze norm invloed op u hebben.
  • U bent werkzaam voor een organisatie, dat overgaat van ISO 14001:2004 naar ISO 14001:2015.
  • Bekendheid met de wijzigingen van de ISO 14001:2015 nuttig voor u kunnen zijn in uw functie als (lead) auditor.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe Annex SL, het high level managementsysteem raamwerk, de basis vormt voor alle nieuwe en gewijzigde ISO-normen en wat dat betekent vanuit een auditperspectief.
  • Hoe u uw audittechniek aan kunt passen om de nieuwe en gewijzigde voorwaarden in ISO 14001:2015 te gebruiken, inclusief:
  • De eisen voor het begrijpen van organisatorische context
  • De nieuwe en verhoogde eisen voor leiderschap
  • De eisen voor het bepalen en aanpakken van risico’s en mogelijkheden
  • De verhoogde eisen met betrekking tot de procesaanpak

Door u bekend te maken met de wijzigingen, hebben u en uw organisatie een voorsprong in het bijwerken van uw milieumanagement. Daarmee laat u uw commitment aan milieu- en klanttevredenheid zien.

Prijs € 930,- (excl. BTW)
Maximum deelnemers 12
Duur 2 dagen
Trainingsmateriaal Wordt verzorgd
Extra Broodjeslunch
Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
Regio Midden Nu inschrijven
Antwerpen Nu inschrijven
LRQA Trainers illustration

Uw eerste stap naar de transitie

Wij bieden wereldwijd praktische opleidingen voor klanten in verschillende talen, geleid door getrainde en gekwalificeerde trainers, met ervaring aangaande verschillende soorten onderwerpen die nieuw zijn of aanzienlijke wijzigingen in ISO 14001:2015 vormen.

Building illustration - NST Campaign

Alle open trainingen van LRQA kunnen ook in-company worden aangeboden. Tevens bieden wij hierbij trainingen voor specifieke onderwerpen om uw organisatie te helpen bij het invoeren van de veranderingen in ISO 14001:2015 die voor u het belangrijkst zijn.