ISO 9001:2015 - Update Training voor Lead Auditors

IRCA LogoDeze training is bedoeld voor auditors of lead auditors van kwaliteitsmanagementsystemen die hun kennis over ISO 9001:2015 willen verbeteren. We informeren u over de wijzigingen in de aangepaste norm, welke impact deze hebben op uw organisatie en hoe u de nieuwe en gewijzigde eisen van de ISO 9001 effectief kunt auditen.

Let op: Deze training is verplicht voor IRCA geregistreerde auditors van kwaliteitsmanagementsystemen. Om uw IRCA registratie te continueren, vereist IRCA dat u deze training voor september 2018 heeft gevolgd. Lees meer hierover op de website van de IRCA.

ISO 9001:2015 - Update training voor lead auditors – In één oogopslag

Deze tweedaagse training zal bestaande kwaliteit auditors laten zien hoe de nieuwe eisen van de ISO 9001:2015 effectief kunnen worden onderzocht. Tevens krijgt u door deze training de mogelijkheid om uw aangescherpte vaardigheden te gebruiken om door middel van uw audits de toegevoegde waarde te leveren aan uw organisatie.

Voor wie is de update training voor lead auditors?

U bent een kwaliteitsauditor en al goed op de hoogte van ISO 9001:2008. Aangezien de norm verandert, is het belangrijk dat u up-to-date blijft voor zowel uw eigen persoonlijke ontwikkeling als om er voor te zorgen dat uw organisatie aan de nieuwe eisen. De training is voor u als:

  • U een kwaliteits (lead) auditor bent die zijn of haar bestaande auditvaardigheden en –ervaring uit wilt breiden en verbeteren.
  • U een (lead) auditor bent die over ISO 9001:2015 wilt leren en hoe de wijzigingen van deze norm invloed op u hebben.
  • U bent werkzaam voor een organisatie, dat overgaat van ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015.
  • Bekendheid met de wijzigingen van de ISO 9001:2015 nuttig voor u kunnen zijn in uw functie als (lead) auditor.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe Annex SL, het high level managementsysteem raamwerk, de basis vormt voor alle nieuwe en gewijzigde ISO-normen en wat dat betekent vanuit een auditperspectief.
  • Hoe u uw audittechniek aan kunt passen om de nieuwe en gewijzigde eisen in ISO 9001:2015 te gebruiken, inclusief:
  • De eisen voor het begrijpen van organisatorische context
  • De nieuwe en verhoogde eisen voor leiderschap
  • De eisen voor het bepalen en aanpakken van risico’s en mogelijkheden
  • De verhoogde eisen met betrekking tot de procesaanpak.

Door u op dit moment bekend te maken met de wijzigingen, hebben u en uw organisatie een voorsprong in het bijwerken van uw kwaliteitsmanagement. Daarmee laat u uw commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid zien.

Prijs € 930,- (excl. BTW)
Maximum deelnemers 10
Duur 2 dagen
Afronding Certificaat LRQA
Taal
Engels
Extra Trainingsmateriaal en broodjeslunch wordt verzorgd
Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
Regio Zuid Nu inschrijven
Regio Midden Nu inschrijven
Capelle aan den IJssel, Nederland Nu inschrijven
Capelle aan den IJssel, Nederland Nu inschrijven
Geldrop, Nederland Nu inschrijven
Lloyd's Register Antwerpen Nu inschrijven
LRQA Trainers illustration

Uw eerste stap naar de transitie

Wij bieden wereldwijd praktische opleidingen voor klanten in verschillende talen, geleid door getrainde en gekwalificeerde trainers, met ervaring aangaande verschillende soorten onderwerpen die nieuw zijn of aanzienlijke wijzigingen in ISO 9001:2015 vormen.

Building illustration - NST Campaign

Alle open trainingen van LRQA kunnen ook in-company worden aangeboden. Tevens bieden wij hierbij trainingen voor specifieke onderwerpen om uw organisatie te helpen bij het invoeren van de veranderingen in ISO 9001:2015 die voor u het belangrijkst zijn.