Metaal & Apparatenbouw

De mechanische- en metaal sector is één van de belangrijkste industrieën in Nederland. Onze export leunt hier sterk op en we zijn buitengewoon trots op deze industrie. In deze sector is superieure kwaliteit, flexibele productie mogelijkheden en naleving van de vaak zeer krappe deadlines, essentieel.

De machine, installatiebouw en mechatronica nemen veelal verantwoordelijkheid voor het ontwerp van hun producten, wettelijke vereisten, klanteisen en behoeftes moeten dan perfect vertaald worden zodat onderdelen, machines en apparatuur veilig afgeleverd worden aan de klant. Daarom is de planning van kwaliteit en het ontwerp proces van grote betekenis. Ook de veiligheid op de werkvloer speelt hierbij een belangrijke rol.

LR ondersteunt alle toonaangevende organisaties in deze sector in belangrijk ontwikkelingen, zowel in Nederland als ook internationaal kent iedereen Lloyd’s als gerenommeerde en onafhankelijke partij. We voelen ons thuis in deze materie en kunnen door onze ervaring en brede dienstenpakket goed bijdragen aan uw management systemen en wij zijn u graag van dienst.

Metaal & Apparatenbouw

Normen met betrekking tot de sector Metaal & Apparatenbouw

Overzicht normen Metaal & Apparatenbouw LR

Alle normen

IATF 16949

Het doel van de IATF 16949:2016 is de ontwikkeling van een kwaliteitsmanagementsysteem dat voorziet in voortdurende verbetering, met de nadruk op het voorkomen van defecten en het verminderen van afwijkingen en afval in de toeleveringsketen voor de automobielsector. IATF 16949 is van toepassing op het ontwerp en de ontwikkeling, de productie en – indien van toepassing – de installatie en het onderhoud van automobielgerelateerde producten.

Trainingen Metaal & Apparatenbouw

LR biedt een groot aantal trainingen en opleidingen voor de klanten uit de Metaal en apparatenbouw industrie, zodat u uw managementsysteem effectief inricht.

Overzicht trainingen Metaal & Apparatenbouw LR

Alle trainingen