Normen die LRQA certificeert

Alle normen

OHSAS 18001

OHSAS 18001 is een standaard die gebruikt wordt voor managementsystemen voor gezondheid en veiligheid op het werk. Deze standaard stelt een bedrijf in staat om de risico’s te beperken en de prestaties op dit vlak te verbeteren. Hij biedt een systematische methode om gevaren te identificeren en elimineert of beperkt vervolgens de risico’s van die gevaren.

OHSAS 18001 en PRISM

Gebruik PRISM, de 6-stappenmethode van LRQA, een handig alternatief voor de beoordeling van uw managementsysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk (OHS) in twee fases. Met PRISM bouwt u een bijkomend certificatiemanagementsysteem op naast een bestaand systeem, en dat volgens uw eigen tempo en met de hulpmiddelen die u ter beschikking heeft. Om via deze weg een OHSAS 18001-certificatie te verkrijgen, moet u in het bezit zijn van een ISO 9001-certificatie bij LRQA of bereid zijn om uw door UKAS geaccrediteerde certificatie volledig kosteloos naar ons over te dragen.

VCU Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties

VCU certificatie is bedoeld voor uitzendorganisaties die personeel uitzenden, beschikbaar stellen of detacheren aan VCA-gecertificeerde bedrijven en bedrijven met een VCO-certificaat. Dit zijn bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico en/of in een risicovolle omgeving, zoals fabrieken, installaties, werkplaatsen en grote projecten.