Voedselveiligheid

Door de toenemende globalisering en de steeds complexer wordende toeleveringsketens, is het essentieel om te beschikken over het juiste managementsysteem voor voedselveiligheid, dat geverifieerd wordt door een erkende instantie met een wereldwijde reputatie. 

LRQA is al meer dan twee decennia actief binnen de voedingssector en werkte mee aan de ontwikkeling, de formalisering en verbetering van standaarden voor voedselveiligheid, waaronder HACCP, ISO 22000; FSSC 22000 en ISO/TS 22002 (voorheen PAS 220). Onze experts in voedselveiligheid zijn actieve leden van de wereldwijd toonaangevende technische comités voor voedselveiligheid, zoals het ISO 22000 Technical Committee, het European Accreditation Board’s Food Committee, de Foundation for Food Safety Certification en het Global Food Safety Initiative’s (GFSI) Technical Committee. 

Onze experts zoeken samen met u naar oplossingen die de risico’s in uw toeleveringsketen helpen identificeren en beperken zodat de voedselveiligheid beter gegarandeerd en de traceerbaarheid verbeterd kan worden.